februari

SABINA HÄR
 
Här kommer ett gäng bilder på saker som har hänt den senaste tiden.. I förra inlägget skrev jag om min nya jacka som jag var så glad över, men sanningen är den att jag tog en storlek för liten.. och lat som jag är orkade jag inte byta då jag hade chansen. Mitt missnöje ledde till att jag köpte en ny jacka som jag trivs obeskrivligt bra med. Dessutom matchade den min vita mössa och mitt sweetlinne som jag beställt från junkyard strax innan jag köpte jackan. 
Efter ett par galna helger av festande har vi tagit det lugnt på den fronten, vilket känns ganska bra, och framförallt ekonomiskt. 
Eller ah, istället för att lägga pengarna på alkohol har de lagts på möbler och dylikt från IKEA. Men av någon anledning känns det då som att pengarna inte bara försvunnit, vilket är positivt. Köpte bland annat sängbord, en byrå och lite annat småpynt till vårt tidigare ödsliga sovrum. :)
 
Sen hoppas jag inte att någon missade alla ♥ dag förra fredagen. Den bästa dagen!! jaa, jag tycker faktiskt att den är bättre än julafton. På julafton får man en massa fula saker som man inte vill ha, men alla som känner mig vet att jag blir nöjd om jag bara får gelehjärtan på alla hjärtas dag. Nu hade jag dessutom turen att få lite annat av älsklingen också, kan inte ha haft en bättre dag!! (det kanske hade varit lite bättre om inte gubben varit helt borta efter utdragningen av visdomstanden..) haha 
Kramis.  
 

RSS 2.0