jobbjobbjobbjobb

SABINA HÄR
 

Hello!! Nu är det påsk och jag har endast fått ett påskägg, katastrofalt.. men jag misstänker att det kan ha något att göra med mitt åldrande. Får helt enkelt nöja mig med det jag fått.
Förra ons-lörd var jag, gubben och hans familj i fjällen. Var rätt skönt, men lite knas eftersom jag ställt in mig på att vår-mode. Vilket INTE innebär vinterjacka, snowboard och massa snö.
 
Som alla vet har jag varit arbetslös i typ hunda år, och jag har inte orkat plugga. Men i tisdags hade jag äntligen lyckats få ett jobb, inte något drömjobb, men ett jobb som dessutom skulle ge mig någon slags utbildning i teknik (inte min grej). Jag var nöjd.
Men i samma stund som jag skrev på anställningsavtalet ringer det på mobilen. Jag ville inte vara oartig och svara, så därför lät jag det durra på i fickan. När jag var färdig med papperen och redo för jobb som skulle börja nu på tisdag ringde jag upp nummret. Det visade sig då vara Sixt biluthyrning som undrade om jag ville jobba hos dem. FAAAAAAN, SATANS KADAVERANUS tänkte jag tyst för mig själv. Där vill jag ju jobba!
 
Jaa.. samma dag som jag fått mitt första riktiga jobb "säger jag upp mig" därifrån. Så kan det va. :)    
 

RSS 2.0