Oktober

SABINA HÄR
 
Vet inte om det bara är jag eller om någon annan också har märkt att klockorna går mycket snabbare än vanligt, det är nämligen redan Oktober! Helt vansinnigt. Varje år den här tiden blir jag förvånad över hur vackert det är med höstens färger, jag som alltid går runt och säger att jag hatar hösten och våren..vilken knäppis jag är! Nu tar jag på mig mysiga tjocksockar, en stor halsduk och mössa. Jag har även börjat göra varm choklad på morgnarna, vilket är helt underbart. Om jag ska vara ärlig har jag till och med köpt orange-röda gardiner och kuddfodral som jag ska sätta upp i lägenheten sen. I vanliga fall tycker jag att det är jättefula färger, men hösten har fått mig helt vild och galen.. nästan.
Hur som helst har jag köpt mig en ny vinterjacka, något en kallgroda som jag förmodligen kommer behöva när temperaturen börjar sjunka mot minusgrader. Trodde aldrig att jag skulle köpa en plastliknande jacka, och absolut inte på HM. Men sanningen är den att det precis är vad jag gjort. Måste vara höstens fel att jag gjorde något så banbrytande. 
Nu har jag precis ätit en redig frukost bestående av limpmackor med ost och skinka, och såklart en stor kopp varma kalorier.. eller jag menar varm choklad med marshmallows! Nu när jag skrivit klart det här inlägget är det dags för mig att börja plugga inför tentan imorgon, annars kommer det inte bli kul.
Kramis.
 
 

RSS 2.0