från noll

SABINA HÄR
 

Nu är jag, som typ alla vet tillbaka på Svensk mark igen! Kändes otroligt bra att vara hemma, samtidigt som jag gärna skulle vilja behålla värmen därifrån. Kom hem klockan tre på natten och dagen efter drog jag på marknaden med Matilda, sen träffade jag mina tjejor..så då dissade jag Matilda, hehe. Var massa skoj i alla fall, även fast det inte var lika mycket som tidigare år. De lyckades övertala mig att följa med till Putte senare på kvällen, så kvällen tillbringades med vänner och bekanta..och obekanta ♥
Dagen efter, alltså lördag var det dags för jobb.. tiden gick otroligt långsamt men som tur var kom Putte och Andreas och hälsade på sista timmen! Det tackar jag för. Är också enormt tacksam för att Putte satt med mig på jobbet i sex timmar idag! xD vilken hjälteinsatts, hade nog dött av uttråkning annars.
De senaste timmarna har jag försökt fixa bloggen som har sett helt fucked up ut av okänd anledning. Det var som att allt jag gjort i stilmallen försvann.. Jag har lyckats göra det lite mer personligt nu, är som att börja om från noll varje gång man ska gå och göra om något så jag kommer nog måsta sitta någon timma till med det. Måste vara perfekt jue!! ;)
 
Jag langar bilder från Rom imorgon eller nått. PIZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0