fredag den 13e

SABINA HÄR

Igår var det som alla kanske märkte fredag den 13e. Började med att jag och Madde missade bussen, och när vi en timma senare satt och väntade på tåget var det försenat..låter värre än vad det egentligen var, faktum är att det bara var försenat tre minuter..
Efter skolan var det så roligt, jag dog seriöst flera gånger! Först när vi skulle åka bussen från skolan till stan. Den var så full att jag knappt behövde hålla i mig i svängarna. Det roligaste av allt var när killen/killarna bakom mig pressade sönder varandra bara för att jävlas. Det dom inte var medvetna om var att jag pressades sönder totalt bakom deras ryggar. Men helt plötsligt kände jag hur någon vände sig mot mig och började prata, jag vred på huvudet så gott jag kunde för att mejka sure att det var mig han pratade med. Han var så snäll och bad om ursäkt, det roligaste var när vi hoppade av bussen och Madde och Suzi berättade att de hört honom säga till sina kompisar att tjejen bakom sig (jag) bara hade 1 HP kvar. Haha lol.

Sen gick vi på stan, handlade lite mat och sen gick vi till Aline och åt massa god middag. Chillade stenhårt och hade jättekul, men de andra skulle iväg till 5ive lite senare så vi bestämde oss för att dra oss hemåt där vid 8 snåret. När vi kom till tågstationen hörde vi att Maddes tåg till Lycksele var inställt och skulle ersättas med buss. Den där bussen brukar alltid vara så sen, tänkte vi. Men när vi kom fram till stället bussen brukar stå på såg vi att den redan hade kört iväg. Då var hon tvungen att hoppa på en buss till (Storuman?) istället, hoppas det gick bra för henne. Vi andra gick ner på stan, sen tog vi en buss hem strax innan 10.
Skyller alla oturheter under dagen på att det var just fredag den 13e.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0