Första åket för iår!

SABINA HÄR

Har haft en sjukt bra dag idag! Men emellanåt har den varit ganska hemsk faktiskt..
Började med att dra till stan för att se på Williams match, när vi kom dit visade det sig att de flyttat fram matchen en halvtimma så knappt hälften av spelarna hann värma upp. Sen var domaren så värdelös att de förlorade.. tråkigt.
Sen bestämde vi oss för att dra till Buberget i Vindeln, allihopa satt halvirriterade i bilen och när vi kom fram skulle vi äta någonting. Såklart blev det ett himla tjafs om vart vi skulle äta, men eftersom att det inte finns så många ställen att äta på så blev det lite enklare. När vi fått vår mat kom det in en familj med ett gäng småbarn, de skrek och hade sig så jag ville bara plocka fram min icke existerande pistol ur fickan och trycka av. Såklart skulle de sätta sig precis bakom mig, och när den lilla pojken skulle gå och hämta sin mat kände jag hur han började slita och dra i min stol. Jag drog in den lite så att han skulle kunna ta sig förbi, jag vänder mig om lite försiktigt. Då ser jag hur han tittar på mig och säger "Flytta på dig fetis!" JKHSFLJFKDFJGDKLRFKJNFDVGDJKZJÄVLASKITUNGE!!!! tänker jag då. Efter tio minuter kommer han tillbaka och säger fetis till mig igen! Jävla unge.

Sen var det fruktansvärt pinsamt när vi börjat åka i backen också.. Då var det några killar som var awesome på att åka, cooolt tänkte jag. Jag och Matilda satte oss och skulle knäppa på oss bindningen  då mami och papi plötsligt kommer till oss. Jag började berätta för mami om de grymma killarna "ÅÅH DOM VAR SÅ AWESOME! SÅG DU VILKEN KONTROLL JAG HADE NÄR JAG ÅKTE FÖRBI, GUD VILKEN TUR SÅ ATT DOM INTE TROR ATT JAG ÄR SÄMST PÅ ATT ÅKA" med min skäriga röst. Under tiden jag berättade hade mami börjat slå på mig med hennes stav, men jag fattade ju såklart ingenting. Så vänder jag mig om och ser hur de grymma killarna står där. Typiskt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0