ekorrar i brallan

MATILDA HÄR

Jag tycker att Sabina är liiite bögig som åkte och såg Justin Bieber filmen, med tanke på att vi skämtat om att göra det.

Inte för att han är dålig på något vis.

mask

SABINA HÄR

Jag och Madde gick och pratade om det värsta som kan hända, måste säga att det faktiskt platsar på "DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA" listan.

Maskar som kryper in under huden. Allt började med att hon berättade om vampysmasken som bet henne i handen, sen spårade det..såklart.

Nya tortyr/rysarfilmen: Någon måste göra en skål med båda händerna, någon lägger ner en mask och säger att man inte får släppa ut masken om den inte tar sig ut själv! Vilket betyder att masken kommer att gräva sig igenom handen. Och man tvingas se på.
FYFYFYFYFYFYFYFYFYYYYYYY FASIKEN VAR ÄCKLIGT!

daggmaskar är bleeh

klockan tickar och krokodilen likaså

SABINA HÄR

Jag hade planer på att byta ut min genomskinliga grej nu så att jag kan ploppa in min andra fina svarta..men precis då började det göra supermega ont där.. Jag tror att det är någon gubbe där inne som försöker skada mig. :(
Du ska allt få smaka på din egen medicin gubbjävel!


döv i huvet

SABINA HÄR

Dagens roligste

Jag och Emmy gick och pratade om att det var halt ute nu, därefter säger hon att alla borde ha bobbar, hör jag.
Jag förstår inte riktigt vad det hade med saken att göra, men jag insisterar och tillägger att det är bra och stadigt med bob. Hon ger mig en konstig blick och vi börjar diskutera kring hur stadig och bra det är.
Hon säger att det borde byggas en jättestor bob-fabrik där de kan tillverka jättejättemycket bobbar, så att alla har en egen. Jättebra idé tänker jag! När jag sedan försöker vara lite cool och säga det på engelska  - BOBFACTORY börjar hon att skratta, förns då får jag höra att det inte var bobbar hon pratade om utan BRODDAR under skorna.

omg, det sjuka var att vi hela tiden pratade om olika saker.. ändå kom vi överens om att det var stadigt och bra. hahah jag dog.

elefanten bakom busken

SABINA HÄR

Imorse trodde jag verkligen att jag såg en elefant! Jag satt i bussen, halvblundade. Helt plötsligt såg jag en elefant och mina ögon blev lika stora som elefanten! När jag såg klart upptäckte jag att det inte var någon elefant...det var en pånnieh :(

fegisjag

SABINA HÄR

Är lite stressad över att jag måste läsa ut en bok tills imorgon, har typ 10 sidor kvar MEN JAG VÅGAR INTE LÄSA MER! Boken är läskig :( Eller egentligen är den jättefjantig, men jag vill bara inte hålla i boken när jag läser i den.

Vad ska jag göra!? :c

knasgubbe

SABINA HÄR

Idag när jag och mina kära vänner skulle gå till bussen hör vi hur det plingar bakom oss, vi går åt sidan så att mannen på cykeln kan köra förbi. Men det passar sig tydligen inte! Han plingar igen och vi går till andra sidan av vägen, sedan säger han att man går på vänster sida. precis som att någon orkar bry sig! JÄVLA SURGUBBE.


mer koött

SABINA HÄR

Idag var jag så osäker på om jag skulle ta skinnjackan eller inte. Det är fortfarande minusgrader, men jag har dubbla sockar och mössa. Det borde inte bli så kallt..Efter ett par stressiga minuter bestämde jag mig för att ta vinterjackan. Jag vill inte släppa den än, jag väntar med skinnjackan tills nästa vecka.
Om jag ska våga lita på yr.no kommer det att bli plusgrader då. ♥

Det betyder att min iglo kommer att smälta, attans..Hemlös igen..

munspel

SABINA HÄR

Matilda gav mig nyss en helt underbar idé. Jag ska börja spela munspel! Då kan Matilda spela gitarr och jag munspel. Nu gäller det bara att lära sig också.

Slår vad om att jag har glömt bort det här om en vecka.. som vanligt. Men det spelar ingen roll. Just nu vill jag lära mig, då är det bäst att passa på. Kommer låta vackert.


spindelhålan

SABINA HÄR

Jag satt på golvet framför datorn som jag ställt på en stol.. Helt plötsligt får jag oväntat besök av en spindel! Han promenerade bredvid datorn utan inbjudan.
I turned into a ninja, varnade Matilda som satt i närheten sedan började vi skjuta på den med våra laserpistoler.

Det var en seg jävel så vi bestämde oss för att hämta vårat hemliga vapen - Mamma. En nyduschad mamma kom ut ur badrummet med en pappersbit i handen, gick fram till brottsplatsen och krossade brutalt den skyldige.

Dagens guldstjärna går till mami!

earth day

MATILDA HÄR

Eftersom att vi var borta hela dagen igår så glömde vi helt bort earth houer, men vi hade isället en earth day. Och därför tycker jag att vi borde få ett pris eller något..visst?

Bild tagen med blixt, i vårt hus.

nudelben

SABINA HÄR

Igår åkte jag, mor, far och bror till staden. Jag och mami sprang omkring på affärer medan papi och William tittade på tvåhjulade stolar med motor, broms och styre. motorcyklar.

Jag hittade en jättefin blå tröja som ser ut som alla mina andra jättefina blåa tröjor..hehe

Sen åkte vi vidare till Täfteå för att heja på William när de spelade innebandy. Spännande utan dess like.


Papi envisades med att köra förbi logen. -.- coolt

duktig er jag

SABINA HÄR

JAG ÄR THE


Jag organiserade jordgubbarna med bara händerna. Jag plockade isär dem och placerade ut dem där de såg ut att passa in på skärbrädan. ♥

plastsniffarn

SABINA HÄR

Jag lär mig aldrig..Jag kommer in på affären, ser ett par fina doftljus, plockar upp ljuset med äppellukt och börjar lukta. Såklart har ljuset plast över sig och jag känner ingen lukt.. besvikelse och förnedring.
Jag går vidare, ser ett par härliga téer i hyllan. Jag skuttar fram och snappar åt mig ett paket hallonté *luktar...* och naturligtvis känner jag ingen lukt eftersom att téet ligger i tepåsar som ligger i en kartong som är inslagen i plast.

VAD KOMMER HÄRNÄST? börjar jag lukta på chipspåsar då eller? :(

ge mig 4000000

SABINA HÄR

Känner att jag egentligen borde skriva på engelska med tanke på att William har en engelska-dag. Jag och William  har försökt så gott vi kunnat, men det verkar inte som att de andra i familjen är så imponerade..

Jag hatar Bregottsmöret, det är inte gott och dessutom hoppar det av smörkniven hela tiden..UTAN FALLSKÄRM!

...dålig stil asså, dålig stil.

Banan-as

MATILDA HÄR

Är det bara jag som tycker att gröna bananer smakar som trä?


Sabina kallade mig banan-as..dagens hårdaste.

du är toasted

MATILDA HÄR

Jag hatar vår brödrost, den är ond. För det första så bränner den alltid brödet, och för det andra så slänger den mina mackor på golvet.:( Idag när jag skulle rosta så lämnade jag den med blicken för ett ögonblick, när jag hörde att den var klar så jag rusade dit..jag såg ingen macka så jag var tvungen att vända på hela brödrosten i hopp om att den skulle ramla ner. Jag upptäckte snabbt därpå att jag stog på något underligt..det var min brända macka som låg där under min fot. </3

just nu är jag osynlig

SABINA HÄR

Nu gick Matilda precis tillbaka till praoen efter lunchrasten. Hon åt upp allt och lät mig diska, vilken stil, vilket flyt. STÖRTA MONARKIN jag saknar glassbilen


tjuvstorken

SABINA HÄR

Hörde på nyheterna att storkar äter upp flera miljoner! Så mycket pengar får inte ens jag äta för, fuskigt tycker jag!
Jag lyckades fotografera en tjuv som var mitt uppe i rånet. Ingen behöver bättre bevis än detta för att vilja vara med i min storkmördargrupp va?...Jag tror att det var storkar de pratade om iaf. :O

gågågågågågåå

SABINA HÄR

Imorgon har vi "Free air day" som våran kära engelskalärare skulle sagt. Slutade med att jag valde att ta en promenad med fikapaus. Men eftersom att jag nyss fick feber, magsjuka, huvudvärk och rabies SAMTIDIGT måste jag nog göra en sjukanmälan imorgon. heheÄH DET ÄR VACKERT ASSÅ ♥

lurendrejeri

SABINA HÄR

Idag blev jag grundlurad av en tant i bussen. Hon sa att det var inatt natten var lika lång som dagen.. men det är det inte. :(

Förövrigt pratade hon typ hela vägen. Det var lite smått jobbigt.

rompah

SABINA HÄR

Idag åkte jag, mor, far och bror till Agnäsbacken! Det var underbart ända tills jag ramlade! Det kändes som att jag åkte på en sten, men varken jag eller stenpolisen hittade den skyldiga! :'( Jag fick megaont i rumpan och ryggen och huvudet ajaj.
Chokladpudding ♥

månen

SABINA HÄR

Jag har fått superkrafter! Jag höll på att halka men min superbalans höll mig på benen även vid en lutning på 45 grader. Har jag fått krafter från månen som idag är närmast på 20 år? :O Är jag den utvalde?
eller har jag bara blivit mångalen?


britneys bears

SABINA HÄR

Jag såg en räv imorse, den var och grävde i snön, den letade förmodligen efter maskar att äta. Den såg så glad ut, kanske hade den hittat många maskar. Jag funderade nästan på att hämta min rävfälla och fånga den, då hade jag kunnat ha den som husdjur ♥

Då hade den kunnat heta Rävis. :)

He inte messmör på hunden!

MATILDA HÄR

Igår  hörde vi gräsklippare som var ute och körde..vi såg dom inte, så jag tror att gräsklipparna var ute och flög.

krabba

SABINA HÄR

Det var en gång en kräfta som kröp in i min näsa.. Det gör ont, den klämmer på min hjärna hela tiden :(
Måste be Matilda gräva ut den medan jag sover. Sen blir det kräftsoppa av hela räkan! ♥

dumma dörr

SABINA HÄR

Jag hatar dörrar som öppnas när man kommer nära dom! speciellt när de är av glas. Jag syftar på resecentrets dörrar. Jag såg att min buss hade kommit, jag reste mig upp och gick mot dörren. Som alltid tittade jag en extra gång upp på den lilla lampan som lyser när dörren är öppen. Den lyste. När jag kommit läskigt nära dörren märkte jag att den inte öppnades! Jag smög iväg och plockade upp mobilen ur fickan lite diskret i hopp om att ingen såg min närmaste frontalkrock med dörren.
Istället tog jag den andra dörren som öppnades utan problem.

När jag kom in i bussen satt busschauffören och skrattade.

- Du vet att dörren är på den andra sidan?
- ehhe *tittar mot dörren*

Då märkte jag att jag hade gått åt vänster istället för åt höger. :(
ATTANS!

jag dog

SABINA HÄR

Det är tragiskt.. Jag dog. Jag hann inte döda någon innan jag själv blev dödad. Av en kudde. Någon som vill cutta sönder mig, jag har redan hunnit cutta av mig händerna. :(

Last man standing, nästa år, då jävlar!

min tid som bokmal är över

SABINA HÄR

Nu behöver jag inte längre vara en bokmal! Jag inte haft tid att sitta vid datorn någonting nästan! HELT GALET.
I fredags hade jag nästan läst halva boken, det hade tagit mig några veckor. Igår läste jag ut den! Fatta! jag har inte gjort annat. Vilken lättnad, men trots det kändes livet precis som det alltid gör när man läst ut en bok tomt.


ladet runt

SABINA HÄR

SORGLIGHETER.. Jag parkerade mig framför tvn med en glasskål i knäet i väntan på att Landet runt skulle börja. Vi älskar programledaren, han är lika rolig varje vecka. En ros till dig!Men det visade sig att det inte var landet runt ikväll!! Jag blev så ledsen. Min glasskål fylld av lycka förvandlades till en glasskål full av maktlös tröst..

Jag ska bli poet. ♥


bästa boken ever

SABINA HÄR

Imorgon börjar skolan igen, jag är lite stressad med tanke på att jag ska ha läst ut en bok tills på onsdag. Ganska tråkig bok om jag ska vara ärlig. Flyga drake heter den. Har läst strax över hälften, det har tagit mig ett par veckor.

En bok jag däremot måste tipsa om är den här underbara rabattbok som nu använts vid två tillfällen.
FETT VÄRD. 8D


pokémon

SABINA HÄR

Min rastlöshet fick mig att bli kreativ! Jag bestämde mig för att göra en pärlplatta...utan platta.
Tur att man har skills i det mesta ♥

Efter några reparationer blev den klar. Kanske inte världens vackraste, men den är gjord med kärlek.

Den är snyggare när man antingen ser den långt ifrån eller när man kisar.. Bara för att göra det lättare för er gjorde jag den liten.
Då slipper ni kisa. ♥

Äggkoppar

MATILDA HÄR

Hmmm vi hade tydligen inga äggkoppar hemma, så pappa fick vara lite kreativ.
Kolla hur han löste äggkopps-problemet:

macka

MATILDA HÄR

Kolla vilka finfina mackor vi skapade! Dom består av:
1 gram grön gurka
2 malda tomatskivor
4 ostskivor
2 vita bröd
2 molekyler
950 atomer
Och sist men inte minst så använde sig Sabina av ravioli för att roa sina smaklökar.
Sabina smygfotade när jag åt min macka..:(

nyckelns återkomst

SABINA HÄR

För ett tag sedan efterlyste jag min fina skåpnyckel som under mystiska omständigheter försvunnit.
Gissa vad!?

Jag hittade den igår kväll när jag kände någonting knöligt i min byxficka. Jag blev arg, såååå arg. Mina mjukisbyxor som jag så ofta använder, att jag inte märkt någonting tidigare.. Galenskap.

musikaliska sabina

SABINA HÄR

Jag är så musikalisk. Igår kom jag på hur otroligt duktig jag är på att spela kam! :D

Jag funderar på att leta upp andra talangfulla kam-spelare och starta en orkester. ♥

klupp

SABINA HÄR

Ännu en gång har jag klippt mig själv framför spegeln med bävrar såklart. Jag har bestämt att jag inte ska till frisören förens mitt hår har vuxit ut så att det kan bli den frisyr som jag verkligen vill ha.


en lyckans dag

SABINA HÄR

Jag och William var uppe på loftet där vi förvarar mossiga barndomsleksaker. Mitt i allt bråte hittade vi två POKÉMON SPEL ♥ och en massa pärlor! underbart


my man

SABINA HÄR

William satt och spelade Skate 3, naturligtvis satte jag mig strax bakom honom för att kunna titta lite då och då. Efter ett tag fick han göra en ny snubbe som är med i teamet. Jag frågade så snällt jag kunde om att få fixa till den och göra den cool. När jag suttit och tittat runt och valt lite random kläder upptäckte jag att han var jävligt snygg!

Om du ser ut ungefär så här kan du väl kommentera, sen kan vi gifta oss. :D ♥


ajsan

SABINA HÄR

Matildas skräckfärd var inte den enda hemskheten idag. Det var även så att jag ramlade och hade mig, kändes jättebra att ännu en gång få ett fett blåmärke på knäskålen.

DET VÄRSTA AV ALLT!!!

Jag fick senadrag /sendrag i foten, med pjäxorna på. Inte kul.
Man är så hjälplös.

Feeeeettisdag

MATILDA HÄR

För alla er som glömt så är det fettisdag idag! :D GRATTIS..eller vad man säger.
Och jag åt faktiskt en semla *stolt*
Kolla hur fiiiin den var:

Jag åt hela i en tugga.

otursdag.

MATILDA HÄR

Idag var vi i backen med våra kusiner. Det var jättefint väder, och därför blev backen väldig fluffig..inte bra:(
Men det gick iallafall att åka..eller inte för mig, först var det så isigt så jag ba gled nerför, och sedan när vi skulle åka skogsbaken så hoppade en gran på mig och klöste mig. Vilken jävel alltså, kolla hur det blev:

Kolla köttsåren, han måste ha haft långa naglar.

it's not the last time

SABINA HÄR

Jag vet att Matilda skäms över att gå med mig på stan eftersom att jag som i tidigare inlägget skrev om dagens pinsamhet. Det var inte första gången jag dragit med henne på pinsamma saker på stan..Det var inte heller den sista HEHE.

En gång kom ett gäng studenter och frågade oss om vi ville dansa. Även då svarade jag såklart Ja. De tog tag i våra axlar och sedan sprang vi och fem andra randoms runt i cirklar på stan. ♥

HAR MAN KUL SÅ HAR MAN.

pinsamheter

SABINA HÄR

I min närvaro råkar man alltid ut för pinsamheter. Jag och Matilda kom gående på stan då en kvinna med filmkamera plötsligt började snacka med oss.. Jag såg i ögonvrån hur Matilda avvek, men jag ville vara trevlig och inte bara dissa henne. Hon sade någonting om tv4, sedan bad hon oss om att backa en bit för att hon sedan skulle kunna filma när vi passerade.
Utan att tänka svarade jag Ja, när jag backade några steg märkte jag hur Matilda envisades med att stå kvar där borta. Tillslut fick jag med henne på den korta vandringen förbi den mystiska kvinnan.

Medan vi gick såg jag hur värsta gangstergänget stod precis bredvid och tittade.. PINSAMT.

Sameveckan

MATILDA HÄR

Alltså vet ni en helt ascool sak? Idag när vi var på stan så såg vi renar! :o
Jag och Sabina satt på apberget och älgade oss. Efter ett tag så skymtade vi något på håll, jag bönade och bad att vi skulle gå dit, men Sabina ignorerade mig. Tillslut fick jag med henne, och titta vilka töööta saker vi hittade:


Han ville flyga iväg..

Spökrenar.

mördarklubban

SABINA HÄR

När vi satt på bussen på väg in till stan satt vi och åt på ett par klubbor som vi köpt innan avfärden. Efter ett tag frågade Matilda om hon blödde på tungan, jag behövde inte ta en närmare titt för att tydligt kunna se att det var blod på tungan. Efter ett tag upptäckte vi att min tunga också var blodig! :O
DET VAR KLUBBANS FEL! den var så vass..

Här har vi den sluga mördaren!

dagens goda gärningar

SABINA HÄR

Idag har jag och Matilda varit sådana goda medborgare. Först av allt gick vi på toa, givetvis kostade det 5 kr.
Vi fick en idé!

Vi tog en plastmugg och klippte sönder den på mitten (med Matildas sax), sedan tänkte vi placera den mellan dörren och väggen så att den inte skulle låsas efter vårat besök. När vi kom ut stod en kvinna där.. snälla som vi är höll vi upp dörren och lät henne gå in utan att betala. Hon var så söt, hon blev glad också! ♥

Sedan skulle vi gå ut genom svängdörrarna på Kungspassagen då vi plötsligt hörde en röst bakom oss. Vi vände oss om, nedanför såg vi hur en gammal man satt i en permobil. Han ville då att vi skulle öppna dörrarna så att han kunde ta sig ut. Snälla som vi är höll vi upp de tunga dörrarna menad han rullade ut.

Tråkigt nog fick vi ingenting tillbaka.. :(

jajjajjajjjajajjaj

Jag vet att Sabina känner sig hotad av gitarren när den ligger och stirrar på henne..

Men hon gillare i smyg..


hämta mina fallskärmsbyxor, dom med trianglar!

MATILDA HÄR

Ahh nu var det jättelänge sedan vi drog en who's hiding! Men det ska det bli ändring på!
Så här kommer en svår en, bara ett tränat öga kan se..


långtidsplanering

SABINA HÄR

Idag var det Vasaloppet. Matilda fick då en lysande idé!

Mamma, Matilda och jag ska åka Vasaloppet när Matilda fyllt 18. Vilket betyder att Matilda får fira sin födelsedag med pasta och mental förberedelse. Kul va!?

I dagsläget kan vi säkert åka skidor någon kilometer (inklusive fikapaus) Så vi måste nog träna lite mer! Men det är ju inga problem. :)

Grattis Jörgen Brink som vann idag, men om tre år då jävlar får du kämpa mot oss! HÖHÖ

kaka på spett, det rockar fett

SABINA HÄR

Som ni såg på tidigare bilder hade jag rosa hår. Det beror på att jag håller på att förvandlas till en flamingo.
Oroa er inte, det är helt normalt. Man köper bara lite flamingofärg, sedan sprayar man i håret. Om man verkligen vill smälta in i tropikerna sprayar man på hela kroppen. :)


nykomlingen

SABINA HÄR

Goda nyheter, vi har en ny bäver till Camp bäver! ♥
Philip tyckte sig passa in bland bävrarna, vi önskar honom lycka till i bäverhyddan tillsammans med Paul. Han kommer till sommaren när de andra tinat upp. :)

höjden av awesomeness

Ännu än gång är vi galet heta! Matildas nya hörlurar ♥
klubbis

SABINA HÄR

Det är så typiskt farmor att ge oss Dumleklubbor, även om jag har sagt tusen gånger att jag inte tycker om blir hon alltid lika förvånad..

Hahah, minns att jag hade flera dumleklubbor i min skolväska förut. Jag minns även att en viss Michael åt upp en. Jag har ännu inte fått min hämnd.. :(

skidor

SABINA HÄR

Det var så spännande i herrarnas stafett idag! Herr Dan var så snäll och lät oss gå ut från lektionen för att se hur det slutade! Det var actionfyllt till max.

Kul att Sverige kom tvåa, synd att de inte vann bara.


hungry hungry hypocrite

MATILDA HÄR

Nedräkningen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..men jag fyller iallafall år idag! :D♥
Även om jag hade lite dålig start på dagen så blev den ganska bra trots allt! Det började med att mamma ringde, och då tänkte jag ba: Åhh nu ringer hon och grattar mig :3 Men ack så fel jag hade, lite stressat sa hon: Får jag prata med William, säg att han ska till tandläkaren..
Man ba: Tack mamma, tack..
Sen kollade jag på mitt kort jag fått, och kolla vad det stod:

Det står att jag grattar mig själv..:(

wanted

Nu sitter vi och letar efter en låt som vi letat många gånger, utan resultat.
Det kanske är någon fler som sitter och nynnar på den enormt fina låten som bara spelats typ en gång? vad vet vi...
eyo

SABINA HÄR

Nu är den lilla mediefastan över jag får åter igen sitta vid datorn utan gränser!! fast nee
Hur som helst, jag överlevde! Nu känns det bra, som om jag kan sitta hela natten bara för att ta tillbaka all förlorad tid. hehe

Nu är det btw bara imorgon kvar sen är det sportlov!!
... som alla andra i Sverige redan har haft. -_-


dö grodan

SABINA HÄR

Attans när man ska hälla ut akrylfärg då flaskan nästan är tom. Man pressar och skakar flaskan upp och ner, och helt plötsligt smäller det och paletten dränks av färg.

Det hände Emelie idag när hon skulle ta grönfärg. Jag är osäker på om det var färg eller en padda som ramlade ner på paletten, vilket som är det störande nanting!


Jag blir trött av att vara vaken.

MATILDA HÄR

Alltså nu är det bara en dag kvar tills jag fyller år! :D
Då får jag äntligen cykla utan hjälm..det är så tufft.


RSS 2.0