sjungande maskrosor

SABINA HÄR

Viktigt meddelande: Det är så att jag och Matilda har hittat Patrik och Jonas som kommer att vara värdar på Camp bäver. All personal är nu på plats, och nu är det bara några enstaka saker kvar att ordna. Ha tålamod. :)

Nu hade vi även tänkt börja med s.k "dagens outfit" och här har ni dagens..ta på er säkerhetsbälterna och håll i hakan/hakorna!

Klänningen är för övrigt köpt på myrorna :)  Jag tänkte att jag skulle passa på att visa min nya lampa som är köpt på tradera för pangpriset 11,50 kr!

en flygande brygga!

MATILDA HÄR

Halloj!
Igår tog vi oss en liten båttur och sökte upp lite fiskmat vi kunde sätta fast på kroken.
Vi hittade en full låda! ;oMen tyvärr så kunde vi inte fiska så mycket eftersom jag var väldigt hungrig...

minielefanter

SABINA HÄR

Jag VET att myggor är pyttesmå blodsugande elefanter.


popcorn murvs

SABINA HÄR

Ni kanske tänker "dom där murvsen som äger den här murviga bloggen har ju inga kommentarer, failers!!!!"
Det är inte sant!!! :'<  Jag och Matilda har tänkt mycket på det.. och det är mycket märkligt. Vi tror att alla kommentarer som skickas försvinner någonstans på vägen eller går vilse. Vissa kanske även blir kidnappade. Vi ville bara att ni skulle få veta hur det ligger till.
I sommar kommer vi inte kunna blogga så mycket eftersom att vi är översvämmade med brev från arga kommentörer som aldrig får något svar eftersom att kommentaren råkat försvinna. Men vi hoppas att ni överlever ♥

Chili..?

MATILDA HÄR

Är det bara mina linser som har försökt döda mig, eller?Okei, det hela började med att jag satt på bron och stirrade på en liten skalbagge ca. 3,5 dm bort. Tillslut så beslöt jag mig för att ta på mig mina linser så att jag skulle slippa anstränga mig så mycket..jag raffade åt mig linsburken och la höger lins på mitt pekfinger. Försiktigt petade jag in den...och plötsligt blev allt svart! ;o Eller nja inte helsvart, men jag kunde bara kika ut genom ett liten springa. Det sved i ögat och jag kunde nästan inte se. Sedan fick jag slita ut den..men det fortsatte svida. :( Efter ett tag började jag slicka på handen, och kände då chilismaken som brände på tungan. Hmm, så vad kan ha orsakat detta mordförsök..linserna eller chilin? O.oundervattens myggor

SABINA HÄR

Idag blev jag jagad, jag sprang och sprang och sprang och sprang i cirklar så att jag blev alldeles anfådd, bara för att bli av med monstret som jagade mig. Det blev till och med tydliga märken i marken av mina tvära svängar.
När jag sprungit i sisådär en halv minut gav monstret upp. :) Jag kunde känna mig lugn igen. Dock varade det bara några få minuter, sedan kom den förbannade getingen/något annat äckligt djur som ville bita mig tillbaka igen. D:
Men jag klarade mig trots allt utan några skador alls.

När jag kom hem igen från den dramatiska färden satte jag mig vid datorn för att lugna ner mig. Men strax därefter störtade bror in och utbrast att det var en ödla på gården. :O Eftersom att det även stod ett rymdskepp utanför huset, gissar jag på att det var en rymdödla. Men herregud, vad vill alla äckliga djur mig idag? luktar jag illa?
Styltbralla!

MATILDA HÄR

Jag och Sabina har redan blivit less på årets sommarplåga..den är ganska uttjatad nu, tycker jag iallafall. Det är lite synd! Eller så är det bara för att vi alltid hör den överallt... ;/
Men ni kanske inte har hört den eftersom den är så pass ny, och därför så tänker jag länka den här:

http://www.youtube.com/watch?v=3t8MeE8Ik4Y&feature=relatedOch vi bara måste tipsa om en helt underbar film där denna fina låt finns med.
http://www.youtube.com/watch?v=6M3skID44Gg
Det är verkligen en sevärd film! :)

Kassler [Qaasler]

MATILDA HÄR

Angående camp bäver så har vi snart hittat det perfeka stället att bosätta sig på. Men än så länge har vi bara hittat nödvändiga och fagra prylar som verkligen behövs på en camp..typ som denna toppmoderna telefon!     


Helt underbar! ♥

Vi tänkte att den kunde vara bra att ha tillgänglig om någon bäver skulle bli ilsken och gå till attack. Och även om det inte händer så vill vi att alla campare ska känna sig säkra. :)Super plattången!!

SABINA HÄR

Idag satt jag och Matilda och funderade på hur afrikanerna (även de som inte äger en plattång, men som någon gång känner att en plattång skulle behövas) gör för att platta sitt hår. Efter ett tag kom vi fram till att det lättaste för dem måste vara att värma dessa två fiskar, lägga in håret mellan fiskarna när de blivit varma och sedan dra fiskarna neråt och därefter ta nytt hår, precis som en vanlig plattång. :)


Om man inte lyckas fiska upp två fiskar men däremot har en svärdfisk är hoppet inte ute! Då kan man nämnligen värma upp svärdfisken, nödvändligtvis bara själva "svärdet". Sedan använder man svärdet som en plattång. :D genialiskt!  Men glöm för guds skull inte att plocka ut dess tänder innan du börjar platta! :)

fällskärmsbyxor med trianglar.

MATILDA HÄR

Eftersom att vi har fått hotbrev från nyfikna campbäver fans så måste vi ha en liten smygtitt på de olika aktiviteterna. Men vi lovar att ha vår invigning ganska snart..så att vi slipper all terror. ;o

Här har ni vår kamoflage båt för att inte skrämma iväg bävrarna.

De kan hyras, men vi har även små turer runt bäverdammen.
PÅNNIEhhh

SABINA HÄR

Idag när jag var ute och gick i skogen hörde jag ett tandgnisslande ljud. Så jag tog fram mitt lilla kexpaket och började prassla med det. Jag backade några steg för att inte verka hotande. I ögonvrån kunde jag se hur en vit gestalt uppenbarade sig bara några millimeter ifrån mig. Jag vände mig om för att se vad det var för något, och med ens att jag sett den fantastiska skapelsen rusade den mot mig, hoppade upp i min famn och åt upp alla mina kex. Sedan rusade den iväg igen.. men som tur var hann jag ta ett kort av den! :)


Jag hoppas att vi träffas igen underbara pånni ♥ då kanske jag fångar den, och om jag är snäll får jag behålla den för mamma och pappa, sedan kan den få bo i min garderob. :'D

Barbara bacon.

MATILDA HÄR


Hey!
Eller nu kanske inte ni förstog vad jag skrev eftersom jag skrev på isländska, men hej iaf! :)

Idag hade jag tänkt visa en sak som jag måste ha i min "finfina grejer som skulle passa i min garderob" samling.
Jag kollade runt på lite bilder och hittade en perfekt grej,  och kände direkt att jag var tvungen att ha den!Är det inte världens finaste sockhängare!?♥

Om du ser ut så här...

SABINA HÄR

Jag och Matilda har tänkt, och planerat på hur vi ska göra när det gäller Camp bäver. Vi har till och med bestämt hur det ska se ut och hur de anställda ska se ut! :) Nu ska vi bara hitta den perfekta platsen att börja bygga på, och leta upp var människorna som ska jobba finns någonstans. Därför har jag suttit huuuur länge som helst och ritat en bild på hur jag och Matilda vill att de ska se ut! :'D  Om du, eller någon du känner, känner sig som dessa människor, eller känner sig hyfsat lik kontakta oss!!!!!Och Ja, namnen måste vara Patrik och Jonas. :)

Camp bäver!

MATILDA HÄR


Jag och Sabina har tänkt göra en förhandsvisning på vår storslagna/genialiska/brillianta/fantastiska...Camp bäver.
Det är en finfin camping med massor av olika aktiviteter. :)
Som t.e.x :
  • Bäver sökning
  • Souvernirer
  • korvförsäljning
  • rundturer
  • underhållning mm. :)

En anledning till att vi började blogga var för att göra reklam till camp bäver. Och förhoppningsvis få fler besökare på vår camp :)

RSS 2.0