pandapeter..

MATILDA HÄR

Woohi det var säkert många av er som missade Sabinas "finstavade" rubrik eftersom hon ändrade den..
Därför vill jag visa den i repris, så här kommer den: MATER MUSHROOM MILES.

Sabina the tryckfelsnisse, HAHAHAH!! ♥master mushroom miles

SABINA HÄR

Vi har fått många förfrågningar om hur vi gör med alla svampar på Camp bäver.
Det är nämligen så att bävrarna älskar svamp och snälla som vi är låter vi dem äta och vräka av dem. ♥

Men eftersom att vi nästa år tänkt sälja varmkorvar måste vi kunna erbjuda svamp att ha på korven eller bredvid som extra tilltugg. :)

Vi har nu anställt en professionell svampplockare vid namn Alexander, det är alltså han som sköter om svampplockningen på campen! :D applåder till honom

Det regnar igelkottar

MATILDA HÄR

Jag och Sabina fick veta för ett tag sedan om ett hemligt tåg... vi blev väldigt intresserade och kollade lite extra noga på denna tidningsartikel. ;o Tillslut beslutade vi oss för att leta upp det bortsprungna tåget. Även om det tar dagar, kanske veckor..eller till och med år så ska vi fortsätta vårt letande tills vi finner det. :)

Jag måste bara klämma in en dagens skepnad för Sabina, och hon är en skotsk herre med morgonrock.


finbesök

SABINA HÄR

Idag åkte Matilda med far och bror till farmor och farfar. Matilda tog med sig fjärilshåven..så jag antar att hon ska jaga björnar. :)

Medans de var där gick jag och mamma för att träffa självaste kungen. Jag slet mig fram i folkmassan, grep tag i håret på de människor som stod i min väg, drog ner dem på marken, hoppade på dem..och när jag kom fram hade kungen redan passerat. Haha nej, så var det såklart inte. Men det kunde ha gått till så.. :)DAGENS GULDSTJÄRNA GÅR TILL TANTEN SOM RAMLADE. Du gjorde min dag. Men jag tycker synd om dig.vedgrammofon

SABINA HÄR

Ett skepp kommer lastat med vedgrammofonar. Detta är pappas beskrivning på deras dator.


P.S
vi har hittat Janosch, han är inte bortrövad av stora starka sorkar. :) ♥

skolångest

SABINA HÄR

Nej, jag har inte skolångest.

Den eviga diskussionen om bestämda platser vid tex. matbordet eller skolbänkarna är något jag ofta deltagit i. Folk blir upprörda när man sitter på "deras plats". Precis som att det är den enda platsen i hela världen. Att jag sätter mig på någon annans stol betyder ju att det borde finnas en stol över. Känns det inte bra med lite variation?

När man kommer in till klassrummet, på väg till sin plats, och halvvägs upptäcker man att NÅGON SITTER DÄR! Hjärnan står still, sekunder av förvirring, pulsen höjs, man tittar förtvivlat runt och försöker hitta sig en annan plats. Arg och en gnutta besviken sätter man sig på en annan plats och inbillar sig att man får nackspärr.

pansargrodor

SABINA HÄR

Jag vet att man äter tårtan på huvudet, och bitarna skär man med knäna. :)

Både jag och Matilda vet att grodorna är blinda och döva, och tar över världen varje natt.

Bennybanan!

MATILDA HÄR

Nu var det länge sedan ni fick någon information från camp-bäver, men nu är det ju nästan slut på säsongen..och Patrik och Jonas har slutat jobba för i år, så måste vi tyvärr återkomma nästa sommar. :(
Men det finns vissa som undrar vars bävrarna tar vägen på vintern...om vi gömmer dom i en källare, fryser ner dom.. eller kanske om vi till och med skaffar nya. O.o Men självklart gör vi inte det.

Utan vi förvarar dom i plastpåsar hela lååååånga vintern. Då tar vi upp dom friska och en aning krya året efter..
Det funkar utmärkt! :D  vi behandlar dom väl.


Bävrarna gillar när man klappar dom, de hör man på deras onskefulla läten. ♥                                                 

*klapp klapp*

Löven prasslar i vinden..

MATILDA HÄR

Wohoo glad heggan-dag allihopa! ♥ :D

Eftersom det här är den bästa dagen på året, eller efter skärtorsdag iallafall...så firar nog de flesta denna dag med tårta eller kanske till och med kakor. Men jag och Sabina ville vara lite annorlunda och målade jättefina mustascher. Vi kommer tyvärr inte visa dom i bloggen, men det kommer ju en heggan-dag nästa år också ^-^


sugrör

SABINA HÄR

Ännu en av min och Matildas dramatiska historier.

Idag var jag och Matilda på stáaan och köpte några nödvändiga prylar. Vi blev hungriga och bestämde oss för att köpa ett juicepaket för 11 kr. Innan vi åkte hemifrån hade vi smått planerat att vi skulle köpa det, därför packade jag med mig två stycken sugrör.
När vi satt där i parken och nyss hade öppnat paketet tänkte jag föreviga den fina stunden med ett fotografi. När jag tittade på skärmen på kameran såg jag hur mitt sugrör slank sig ner i det mörka hålet och försvann ner i juicen. Jag slängde mig mot Matilda som höll i paketet, men det var för sent.
Matilda började skratta, då tappade även hon ner sugröret i paketet. Vi blev knäpptysta i en sekund innan vi förstod vad som hänt..Då satt vi båda där utan sugrör, ledsna och besvikna. Våran vanliga tur.

POTATOE

SABINA HÄR

Igår var jag och Matilda och vandrade över potatisfält och åkrar, bara för att ta oss till fotbollsplanen som befann sig bakom bondgården. Vi vågade dock inte gå förbi bondgården (pga säkerhetsskäl) tex, arga kossor som jagar en, racerhönor som flyger in med näbben i pannan, eller rullande grisar i nerförsbacke.
Så vi tog den långa vägen till fotbollsplanen istället. :) MOTION


Hölje.

MATILDA  HÄR

Ett skepp kommer lastat med....markiser! :D

Bara för att Sabina önskade sig massor av finfina markiser.
Men fick tyvärr inga... :/


GRATTIS LILLSABINA! ♥

muppdeg

SABINA HÄR

Detta blir nu det...någonting inlägget i rad som skrivs av mig. Det kan bero på att far och mor väldigt ofta ockuperar den andra datorn och Matilda sällan får tid att sitta där. Och de få och korta stunder hon sitter påstår hon att hon har annat för sig. Inte bra! Skärpning.

Ibland när jag ska sova och det regnar ute är det som att någon står och kastar sten på fönstret! Någon hemlös människa kanske tycker att det ser hemtrevligt ut i rummet och vill in.. Vem vet. Jag vet faktiskt inte vad det annars kan bero på. Men varje gång jag går dit för att titta vem det är, och eventuellt släppa in den stackars kraken, verkar det som att han/hon har gått därifrån och det enda jag ser är regnet som slår mot rutan vilket gör mig lite besviken. :( Men nästa gång ska jag vara så snabb att du inte hinner undan! :Dmin mussepiggpyjamas ♥

robotkatt

SABINA HÄR

Nu vet jag att det inte var våffeljärnet som luktade jul. Det var bara Matilda som släckte ljusen. :)

cacnea

SABINA HÄR

Lång dramatisk historia:
Igår var vi hos farmor och farfar, då badade vi. Matilda och William hade tidigare simmat/paddlat över sjön med Matildas luftmadrass. Efter deras lilla simmtur konstaterade de att man rymdes minst en man till på deras lilla vikingaskepp. Självklart ville jag följa med över på andra sidan sjön, jag såg fram emot att få sitta på madrassen och njuta av vågornas guppande, de varma brisarna som svepte över sjön och den stekande solen. Vi hoppade på madrassen, när Matilda, som var sist på den skulle på, plumsade vi ut ca 1,5 meter ifrån bryggan...och där välte vi. :( Men paranoid som jag är hade jag innan tagit på mig en liten badring ifall olyckan skulle vara framme. Den badringen räddade mig från att drunkna ♥ jag simade omkring med den heeeela tidenMen Matilda var inte snäll mot min räddare i nöden. :( Hon bet på den. Så aggressivt.

knottermannen

SABINA HÄR

Jag vet att humlan tyckte att mina ben luktade blommor, eftersom att den satte sig där. Men jag vet inte varför mina ben lukatde blommor. Mystiskt. Men det kan bero på att jag rullade i rabatten innan. :)

Reflexvästar..

MATILDA HÄR

Jag och Sabina var ute och gick för ett litet tag sedan. Det var ganska mörkt så jag funderade på att ta en pannlampa, men eftersom jag inte orkade sitta på en så tog jag aldrig någon...

Fast sedan efter att ha passerat ett antal grodor och fått en del hjärtattacker så ångrade jag mig, för jag fick nämligen en groda under skon. Helt oförberett dök den upp precis där jag skulle placera min fot..det gick så snabbt att jag knappt hann tänka..och sen låg den bara där, helt utan livskraft, stackars krake. :o
Fast helt ärligt så tycker jag nästan att det var hans eget fel. Jag menar dom borde ju ha reflexväst eller något..Platt groda! ♥

magneter

SABINA HÄR

Jag tror att det sitter magneter bakom klädhyllorna där det inte är rea. Och prislapparna hypnotiserar en så att man köper plagget.
Jag hittar aldrig någonting på rean, även om jag verkligen letar och vill hitta något. :( Det går inte heller att låta bli att köpa något. Dumma magneter och hypnosprislappar.


pang på rödbetan

SABINA HÄR

Nu när vi kommit hem skulle man kunna tro att vi har en massa att skriva om.. men det tänker vi inte göra.

Men jag kan i alla fall berätta om att Matilda fick sig två kompisar! En redan påväg neröver. Matilda började med att vinka till en bil (alla bilar) hur som helst, ingen i den bilen orkade vinka tillbaka (som vanligt) haha. När den bilen senare kom och körde om oss satt en liten pojke och vinkade hysteriskt. - Bilkompis.
När vi några dagar senare skulle åka Insane på gröna lund fanns en plats över bredvid Matilda, då kom en trevlig snubbe och satte sig där!

Ni kanske tror att jag inte får några kompisar.. men det får jag faktiskt. :)
En liten pojke som satt bredvid mig när vi åkte Extreme, jag sparkade honom. Men han sa att det inte gjorde någonting! En riktig hårding. ♥
Och när jag betalade skjortan på Carlings började den väldigt sköna snubben i kassan att prata med mig! Jag fick till och med veta vilken storlek han hade på tröjan!


Min bil föll i vattnet, tur att jag hann hoppa ut genom takluckan.

STOCKHOLM!

MATILDA HÄR

Vi ska snart dra iväg till..hemligstämplat, och när vi kommer hem är..hemligstämplat, vad vi ska göra där är...hemligstämplat, vilken tid vi är där är också..hemligstämplat.
Då vet ni :D  kram!♥


RSS 2.0