här sitter jag och lyssnar på punk

SABINA HÄR
 
Nu var det nästan hundra år sen jag skrev här på bloggen..Mycket har hänt sedan sist, men skulle jag skriva om allt skulle jag aldrig bli klar. Vilket jag måste innan nästa måndag då jag börjar plugga! Ska börja på Samhällsplanerarprogrammet i stan, något som jag inte känner mig redo för. När jag läser "den enkla sammanfattningen på svenska" fattar jag bara hälften av vad programmet innebär, då känner jag mig till och med smart! INTE OK. Har dessutom inte fått flytta in i lägenheten eftersom att de upptäckte vattenskada i köket, det positiva med det är att vi iaf får ett nytt och fint kök gratis sen när det är fixat :'D men hoppas på att få flytta in i mitten/slutet av september.  
 
Har även hunnit fylla 19 år. Fick fin-främmande och fina överraskningar! Jag var med andra ord mycket glad... fast om jag ska vara ärlig var jag förbannad. Anledningen till min aggression var tårtan som jag skulle göra! inte nog med att jag glömde ingredienser i tårtbottnen så att den blev platt som en pannkaka, marsipanen hade nästan torkat när jag skulle lägga på den! Den sprack, precis som mitt glada humör. 
 
Har varit i vackra Stockholm med älsklingen i sommar. Shoppade, gick på gröna lund, chillade på favorithotellet Clarion Sign, och tog en smärtsam thaimassage i gamla stan. Helt klart den bästa studentpresenten ♥
 
Nu vet jag inte om jag har så mycket mer att skriva.. förutom att jag och putte piercade tungan i fredags.. det känns.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: maria

haha åh keep up the bloggandet blev ju glad i hjärtat när jag såg att det uppdaterats! :´)

2013-09-02 @ 20:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0