helgen

SABINA HÄR
 
Nu var det väldigt länge sen jag skrev på lilla murvsbloggen. Jag har haft så mycket annat att göra så jag inte hunnit. I fredags moppade jag och Suzi till Maria för att sedan åka vidare och bada på värsta mysiga stället som jag inte visste existerade. Efter det åkte jag till Putte, sov över där och dagen efter var det brännboll för fulla muggar! Körde tjejerna mot killarna och..ah..måste säga att utgången var förvånansvärd. Inte för att vi vann, men vi var inte långt ifrån att vinna!! Dessutom slappade vi bara medan killarna körde järnet, det var alla (tjejer) överens om.
När vi var klara gick jag och tjejorna på stan ett tag, sen åkte vi till Putte och hade trevligt! Det jobbiga var att jag skulle upp och jobba dagen efter, sen kom jag hem klockan tre på natten och hade galet ont i magen.
På lördagen när jag skulle vara på plats klockan 10 fick jag en vit klänning och en hatt att ha på mig, har fått mycket fina komplimanger om min klädsel. Har blivit fotad x-antal gånger och till och med en medelålders man tänkte stöta på mig xD hahah kewl.
Nu behöver jag inte jobba på två veckor, känns fantastiskt. Nu ser jag bara fram emot imorgon då jag ska på middag, och få hem bilen mami och papi köpt. Men mest av allt till på onsdagkväll då det bär av mot Rom ♥ ohohohoh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0