det är ju kul att man skrattar ibland ...

SABINA HÄR

Hade nationella igår, satt och skrev i flera timmar! Vi fick skriva på datorn som tur var, om vi hade varit tvungna att skriva för hand hade jag nog inte haft kvar mina händer nu. Det tackar jag för. Det sjukaste är jag glömt bort precis allt jag skrev, direkt efter att jag lämnade klassrummet glömde jag allt. Minns inte ens vilket ämne jag skrev om..det enda jag minns var att det skulle vara skrivet som ett inlägg. Galet.
Idag är jag i alla fall ledig, fett chill! Perfekt att det regnar också, då kan jag sitta inne och titta på en massa program jag missat och vara allmänt nördish ♥
Allt är nog ganska bra just nu! förutom att jag inte orkar mamma och pappa, jävla egoistapor. Skönt att man blir borta varenda helg fram till sista maj dåe ;);) annars hade jag nog suttit i något hörn och skurit mig i handleden med en stekspade.
För att avsluta det här inlägget lite positivare kan jag berätta att det är sjukt skönt att jag fått ta Matildas säng! Nu spelar det ingen roll åt vilket håll jag ligger, jag behöver inte oroa mig för att någon ska komma och knapra på mina händer när jag sträcker ut armarna !

VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0